IrelandsEye uiteraard bij de Wandelwinkel in Deventer

Het breiwerk van IrelandsEye is ge├»nspireerd op het winderige landschap van Ireland’s Eye, het kleine eiland voor de kust van Dublin dat zijn naam aan het bedrijf heeft gegeven. Een IrelandsEye wollen trui moet een schild zijn tegen de elementen en een beschutting tegen het alledaagse. Het moet buitengewoon comfortabel en onvergetelijk mooi zijn: een perfecte mix van stijl en functie. Het verhaal, de visie en de missie blijven hetzelfde als altijd: een beetje warmte, een gevoel van verbondenheid en een gevoel van mogelijkheden delen met de rest van de wereld.

Handgemaakt in Ierland

In een wereld die steeds uniformer lijkt te worden, zijn ze er bij IrelandsEye van overtuigd dat mensen iets speciaals willen, iets onuitwisbaars. Iets dat het merkteken van mensenhanden draagt. Iets met hart. De traditie van Iers breigoed is opgebouwd rond individuele breiers en kleine huisnijverheid: in veel gevallen vrij letterlijk. Hoewel het bedrijf is gegroeid, zijn ze in de loop der jaren niet ver van dat model afgeweken. Je kunt het zien aan de handafwerking van elk kledingstuk dat ze produceren.

[dsm_text_divider header=”Direct bestellen” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”0.2.0.0″ /]
[dsm_text_divider header=”Deze modellen zijn als pasmodel aanwezig in onze winkel” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ _i=”1″ _address=”0.3.0.1″ /]

Vraag of bestellen?

Heeft u een vraag over onze truien of ziet u hierboven iets moois staan, bel me dan even tijdens winkelopeningstijden 0570-615077 of stuur een mail.