Rossan Knitwear slow cloathing
(h)eerlijker truien worden niet gemaakt.

Rossan Knitwear is een familiebedrijf dat in 1984 is opgericht door de familie Mc Nelis. Gevestigd op het platteland van Donegal Ierland. Rossan maakt tijdloze gebreide kleding van hoge kwaliteit in sprekende kleuren. Elk kledingstuk wordt handmatig afgewerkt.

De samenwerking met de Wandelwinkel in Deventer is in 2019 begonnen. De nieuwe eigenares van de Wandelwinkel was in Ierland om zich te oriënteren op Ierse truien en vesten. Ter plekke werd besloten tot een samenwerking zodat u als klant van de Wandelwinkel deze unieke truien en vestjes kunt kopen. 

Rossan en de Wandelwinkel kiezen voor kleinschaligheid. Rossan is een familiebedrijf zonder verkoopagenten. Dit merk is in Nederland dan ook alleen verkrijgbaar bij de Wandelwinkel in Deventer.  Deze werkwijze maakt dat zowel de kosten als de verkoopprijs relatief laag zijn en alle betrokkenen toch een eerlijke beloning ontvangen.

Vraag of bestellen?

Heb je een vraag over onze truien of zie je hierboven iets moois staan, bel ons dan even tijdens winkelopeningstijden 0570-615077 of stuur ons een mail.