Rossan Knitwear slow cloathing
(h)eerlijker truien worden niet gemaakt.

Rossan Knitwear is een familiebedrijf dat in 1984 is opgericht door de familie Mc Nelis. Gevestigd op het platteland van Donegal Ierland. Rossan maakt tijdloze gebreide kleding van hoge kwaliteit in sprekende kleuren. Elk kledingstuk wordt handmatig afgewerkt.

De samenwerking met de Wandelwinkel in Deventer is in 2019 begonnen. De nieuwe eigenares van de Wandelwinkel was in Ierland om zich te oriënteren op Ierse truien en vesten. Ter plekke werd besloten tot een samenwerking zodat u als klant van de Wandelwinkel uw trui nu hier in de webshop van de Wandelwinkel kunt bestellen.

Rossan en de Wandelwinkel kiezen voor kleinschaligheid. We streven naar zo min mogelijk verspilling en geen voorraden. Uw bestelling wordt dan ook speciaal voor u in Donegal gemaakt. Er wordt alleen geproduceerd wat u ook daadwerkelijk draagt. Deze werkwijze maakt dat zowel de kosten als de verkoopprijs relatief laag kan zijn en alle betrokkenen toch een eerlijke beloning ontvangen. Dat betekent echter ook dat uw trui niet geruild kan worden en dat u even geduld moet hebben, de levertijd bedraagt ca 3 weken. Van productie in Donegal tot aflevering bij u thuis.

Bij twijfel over kleur, model, pasvorm bent u van harte welkom in de Wandelwinkel in Deventer.

Vraag of bestellen?

Heb je een vraag over onze truien of zie je hierboven iets moois staan, bel ons dan even tijdens winkelopeningstijden 0570-615077 of stuur ons een mail.