Fisherman out of Ireland:
de mooiste Merinowollen truien

Fisherman out of Ireland truien komen uit Donegal, het meest noordwestelijke graafschap van Ierland. Deze ‘county’ staat o.a. bekend om z’n Donegal tweed. Originele garens worden uitsluitend in Donegal gesponnen. Fisherman truien zijn in de regel van fleck ofwel gespikkelde merinowol gebreid wat een heel apart en ruig uiterlijk geeft aan het materiaal. Merinowollen truien zijn zacht en warm, maar door de luchtige manier van breien is een Fisherman trui in alle seizoenen te dragen. Ook zomers is het wel eens fris, zeker op IJsland, in Noorwegen of Ierland. Zelfs in Nederland kan het 12 maanden per jaar ‘Fishermanweer’ zijn.

Van de truien en vesten van Fisherman heeft de Wandelwinkel enkele stuks per maat, model, kleur combinatie. Hieronder ziet u alle modellen. Voor vragen over beschikbare maten en kleuren, neem contact op met de Wandelwinkel. 

 

Vraag of bestellen?

Heeft u een vraag over onze truien of ziet u hierboven iets moois staan, bel me dan even tijdens winkelopeningstijden 0570-615077 of stuur een mail.