Archief nieuwe publicaties
 
Noorwegen
Zweden
IJsland
Faeröer
Denemarken
Ierland
Groot-Brittannië
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Zwitserland
Europa series
Wollen truien
Overig aanbod
 

Wat en Hoe IJsselstreek
23 dagwandelingen tussen Arnhem en Zwolle. Ze nemen u mee naar het rivierlandschap van de IJssel, langs mooie Hanzestadjes en stijlvolle Sallandse landhuizen. Zo af en toe met een uitstapje langs de Veluwesprengenbeken. Alle startpunten zijn bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Bestseller van de Wandelwinkel.
Prijs € 15,-

De Koninklijke Weg
In het kader van het 100-jarig bestaan van de KNBLO-NL opende prinses Margriet deze weg die wandelend of rollend door de natuur kan worden afgelegd. Startpunt van deze 170 km. lange route is Paleis Noordeinde. Eindpunt is paleis Het Loo. Tussendoor doet hij ook nog even Paleis Soestdijk aan. Eindelijk een rolstoelvriendelijke weg die iets zuidelijker dan het Marskramerpad loopt (Den Haag-Oldenzaal).
Prijs € 13,-

Dagstappergids Ardennen
15 lusvormige dagwandelingen van 15 tot 25 kilometer beschreven door Julien Remoortere. Deel 1: Hart van de Ardennen, La Roche en Saint-Hubert. De Nederlandstalige gids toont bij elke wandeling een topografisch kaartje. Naast de beschrijving van de route geeft de schrijver ook veel achtergrondinformatie.
Prijs € 17,95

Rundwanderwege an der Luxemburger Mosel
3 wandelkaarten met een schaal 1:25.000 wijzen u de weg langs deze prachtige rivier met zijn aantrekkelijke landschappen.
Prijs € 12,90

Eifelsteig. Von Aachen nach Blankenheim
7 dagen stappen van Kornelimünster naar Mirbach. Dichtbij maar toch even iets anders.
Prijs € 13,50

Walking the GR7 in Andalucia
Van Tarifa naar Puebla de Don Fardrique. Deze Engelstalige Cicerone gids bevat alle ins en outs van de 711/720 kilometer lange wandeling door verschillende nationale parken.
Prijs € 20,95

Miam Miam Dodo 2008
Wie vanaf Le Puy-en-Velay (Frankrijk) naar Santiago de Compostelle/Finisterre (Spanje) van alles op de hoogte wil zijn binnen een afstand van 5 km.van de ene naar de andere plaats wat betreft alle soorten onderkomens, cafés, postkantoren, apotheken, bakkerijen, slagerijen, banken, waar de rugzak neergelegd kan worden enz., schaft zich deze gidsjes aan. De gidsjes zijn als wandelgids te gebruiken, maar ook een handige aanvulling op de al bestaande wandelboekjes. Deel 1 : Frankrijk. Deel 2 : Spanje.
Prijs € 19,-

Van Les Editions du Vieux Crayon is een aantal wandel- en fietsgidsen (franstalig) op voorraad:

  • Le Canal du Midi. 240 kilometer wandelen/fietsen/varen/kanoën tussen Agde en Toulouse.
  • Le Canal de Nantes à Brest. 360 kilometer wandelen/fietsen/varen/kanoën tussen Nantes en Brest.
  • Le Canal de Bourgogne. 241 kilometer wandelen/fietsen/varen/kanoën van Migenne tot Saint-Jean-de-Losne.
  • La Loire de la source à l’estuaire. 1150 kilometer wandelen en/of fietsen van de bron tot de monding van de rivier de Loire. Van Villevieille tot Saint-Brevin les-Pins.

Goed doordachte gidsen waaraan qua informatie niets ontbreekt.

Crossbill Guides. Hortobágy
Van deze Engelstalige door Nederlandse specialisten geschreven natuurgidsen is er nu ook één verschenen van Nood-Oost Hongarije: Hortobágy. Een Nationaal Park met diverse soorten steppen of poesta’s. Een paradijs voor vogelaars, wandelaars en natuurliefhebbers.
Prijs € 21,95

Mo’media’s 100% Stedengidsen
Van deze serie is 100% Parijs door de Reisboekwinkels verkozen tot de beste gids van het jaar 2007. De gidsen behoren inmiddels tot de best verkochte (hoofd)stedenreisgidsen. Klein van formaat, informatief, uitneembare plattegrond, wandelingen, tips van locals, shoppen, sightseeing en nog veel meer.
Prijs € 10,95

Culinair Reiswoordenboek
Sommigen vinden het spannend om zomaar lukraak iets van een buitenlandse menukaart te bestellen. Dat kan meevallen, dat kan ook tegenvallen. Wil je dat laatste voorkomen dan is de aanschaf van een Culinair Reiswoordenboekje van Onno Kleyn een must. Verschenen zijn Italiaans-Nederlans, Nederlands Italiaans; Spaans-Nederlands, Spaans Nederlands en Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. Bestsellers.
Prijs € 9,95


Icoon. Global Picture Dictionary
Steeds meer gebieden worden ontdekt door de reiziger. Maar wie leert er even Chinees, Hongaars, Grieks of Bengaals? Met Icoon kunt u wereldwijd communiceren. Wijs in het boekje aan wat uw wensen zijn.
Onovertroffen handig!
Prijs € 8,90

 

 

De Wandelwinkel
Bergkerkplein 5
7411 EN Deventer

0570 615077
info@dewandelwinkel.nl

Routebeschrijving

Bestellen
Hoe kan ik kaarten en boeken bestellen?

ma Gesloten
di 11.00 - 17.30
wo 11.00 - 17.30
do 11.00 - 17.30
vr 11.00 - 17.30
za 11.00 - 17.00
zo Gesloten

Kamer van Koophandel
68917929

Btw-nummer
NL066104671B01

Nordeca

Kartverket

Den Norske Turistforening

Logo Svenska Turistföreningen

Logo Devold

 

de Wandelwinkel Startpagina de Wandelwinkel